Ste pripravené zažiariť? Štýlové moletkovské blejzre

Ste pripravené zažiariť? Tieto štýlové moletkovské blejzre z vás urobia hviezdu na počkanie

Chcete si aj vy svojím nezameniteľným štýlom podmaniť okolie? A nielen okolie. Možno sa vám vďaka vášmu vycibrenému vkusu budú doslova len tak sypať komplimenty aj od nejedného muža. Viete, ako na to? Je to veľmi jednoduché. Stačí, že svoje telo zahalíte do exkluzívnych blejzrov, ktorých prehliadku vám ukážeme práve teraz!

V prípade, že aj vy patríte k dámam, ktoré rady ohurujú okolie svojimi vyšperkovanými outfitmi, ste na správnej adrese.

V šatníku každej moletky by nemal chýbať ani rafinovaný, ženský a elegantný blejzer. Práve vďaka tomuto kúsku outfitu dodáte zmyselnosť, atraktivitu a v neposlednom rade to najdôležitejšie – ŠTÝL.

Tieto exkluzívne vychytávky právom patria ženám, ktoré chcú dobyť svet a sú nebojácne. Patríte k tejto skupinke žien aj vy? Áno? A ešte stále nemáte vo svojej skrini tento výstavný kus? Šup-šup, rýchlo to musíte napraviť!

 

 

Farebná tunika pre moletky

Potešte svoje oči prehliadkou tých najkrajších blejzrov pod slnkom. Ktorý očarí práve vás? Prvý kúsok v znamení anjelskej bielej – biely blejzer Doren – povýši váš look na celkom iný level. Nádych elegancie, nežnosti a nevinnosti... Áno, presne tieto pocity nadobudnete hneď po tom, ako vaše krivky ozdobí táto štýlovka.

 

 

Máte v krvi eleganciu a dôvtip? Zmysel pre módu vo vás drieme už od malička? Nadišiel čas, aby ste v úplnej paráde ukázali to, čo sa vo vás skrýva – módnu divu. K tomu, aby sa tak stalo, vám pomôžu veselé, letné a farebné blejzre, z ktorých priam sála dievčenskosť a nevinnosť. Ktorý z nich sa už čoskoro bude hrdo týčiť vo vašom šatníku? Bude to svetlomodrý blejzer Doren alebo vaše srdce prahne po Doren blejzri v mätovej farbe?

 

 

Farebná tunika pre moletky
Farebná tunika pre moletky

 

 

Milujete ružovú? Ružový blejzer Doren vás skutočne opantá. Do luxusu a originality vás zahalí Doren blejzel royál. Presne toto je ten kus, s ktorým sa vydáte po stopách vznešenosti a uhladenosti.

 

 

Farebná tunika pre moletky
Farebná tunika pre moletky

 

 

A nielen letné a farebné blejzre vo vás prebudia divu. V prípade, že chcete siahnuť po klasike a milujete tmavšie farby, je tu niečo aj pre vás – čierny a tmavomodrý blejzer Doren.

 

 

Farebná tunika pre moletky