Farebné tuniky pre Vás!

4 farebné tuniky, ktoré hýria farbami – drahé moletky, budete žiariť

 

Nielen šaty, ale aj tuniky by sa mali stať povinnou výbavou šatníka nejednej moletky. Pestré, farebné, vzdušné a štýlové tuniky, ktoré akoby boli vystrihnuté z módneho časopisu. Pripravte sa, pretože vás čaká lavína farieb, ktorá každú dámu kyprejších tvarov zahalí do spárov sebavedomia a krásy.

Tunika pre moletky. Áno, aj dámy so zavalitejšou postavou si môžu dovoliť tento druh oblečenia. Neveríte? Presvedčte sa na vlastné oči.

 

 

Farebná tunika pre moletky

Skvelým príkladom je vzorovaná tunika s volánom Inez tropuši, ktorá je akoby vystrihnutá z módneho magazínu. Dokonale sa hodí do slnkom zaliatych letných mesiacov, aby zaručene rozžiarila aj vaše leto.

 

 

Farebná tunika pre moletky

Učarovala vám Rió tunika, ktorá vás odeje do farieb veselosti? Táto štýlová vecička sa dá nosiť aj ako tunika, ale aj vo forme šiat. Ktorá z vás by netúžila po tomto veselom kúsku, ktorý sa dá takto perfektne kombinovať? Stačí jeden pohľad a určite nám dáte za pravdu, že bez tejto tuniky leto akoby neexistovalo.

 

 

Čierná tunika pre moletky

Ďalšou exkluzívnou tunikou, ktorú u nás nájdete, a nepochybne si vás získa, je Kissy tunika s písmenkami. Hravý odev, ktorý skryje každý nedostatok a zároveň v sebe skrýva obrovskú dávku neobyčajnosti.

Vďaka farebným písmenkám, ktoré ju zdobia, sa z obyčajnej čiernej tuniky stane kúsok oblečenia, ktorý zožne obdiv. Vynikne na vašej postave a vy sa predvediete v tom najlepšom svetle. A to predsa chcete, no nie?

 

 

Oranžová tunika pre moletky

Nefalšované leto, hravosť a exkluzivitu v sebe ukrýva aj Csilla tunika v orange prevedení. Štýlová vecička, čo vy na to? Odeje vás do výraznej oranžovej, ktorá je nepochybne jednou z najvýraznejších farieb leta.

Jednoduchá potlač jej dodáva punc originality a vy, ako hrdá majiteľka, dáte všetkým jasne najavo, že kráčate nielen s horúcimi módnymi trendmi, no najpodstatnejšie je to, že... zahodíte strach z farebného oblečenia.

 

  

Svieže letné tuniky pre moletky sú odevom, ktorý si zaslúži čestné miesto aj vo vašich šatníkoch, nemyslíte? Zadovážte si tieto oku lahodiace kúsky a nalaďte sa na vlnu extravagancie a neprehliadnuteľnosti.