Leto oficiálne začalo!

Každá moletka sa môže stať kráľovnou leta: Tieto štýlové šaty vás naladia na vlnu radosti

Leto už oficiálne začalo a s ním prichádzajú horúce letné dni, ktoré sú ako stvorené na pláž, oddych a trávenie chvíľ s priateľmi. A k týmto dňom nepochybne patrí aj letné, voľné oblečenie, vďaka ktorému sa možete stať kráľovnou leta. Milé moletky, pozrite sa spoločne s nami na prehliadku tých najkrajších letných šiat.

 

 

Obrázok1
Kvetinkové Bia šaty, ktorým nechýba nádych romantiky a nevinnosti, sú tým pravým orechovým na teplé, slnkom zaliate dni. Doslova z nich sála dievčenskosť i nevinnosť a práve vďaka tomu sa v nich budete cítiť ako to malé dievčatko, ktoré kedysi trávilo bezstarostné leto na lúke s tou najkrajšou ozdobou dievčat - kvetinovým vencom na hlave, ktorý špeciálne pre vás uplietla vaša drahá mamička. Ruku na srdce, ktorá z vás by sa nechcela vrátiť do týchto radostných čias z detstva, keď ste si na seba navliekli rozkošné princeznovské šaty a cítili ste sa ako lesná víla? Tieto vzory si vás dozaista získajú a stanú sa vaším obľúbeným kúskom.

 

Neveríte? Stačí, že si ich na seba navliečete raz a už sa nebudete môcť dočkať, kedy si ich na seba dáte znovu.

Nemenej trendy kúskom z našej kolekcie sú čierne šaty Levita. Skutočne módny kúsok, z ktorého priam srší tajomnosť a vášeň. Chcete zožať aj vy množstvo obdivných pohľadov? Po tom, ako sa aj vo vašom šatníku ocitnú tieto štýlovky, sa razom stanete stredobodom pozornosti.

Tieto maxišaty s krátkym rukávom sú priam stvorené na dlhé prechádzky naprieč letnými sadmi a lúkami. Zahalia vás do luxusu a stanú sa vaším obľúbeným kúskom. Stačí, ak ich okoreníte výraznými doplnkami a budete neprehliadnuteľná.

 

Obrázok2

 

 

Obrázok3
Trefou do čierneho (v tomto prípade do ružového) bude aj tunika Hella v pink prevedení. Strih tesne nad kolená, ktorý skryje každú nedokonalosť, spoločne s výraznou ružovou farbou sú tými pravými atribútmi, vďaka ktorým vyčarujete úsmev nielen sebe, ale aj všetkým naokolo.

 

 

Radi by ste sa aj vy navliekli do farieb radosti? Táto pohodlná tunika s krátkym rukávom na vás už netrpezlivo vyčkáva. Ktoré z týchto šiat vás presvedčili o tom, že udávať trendy leta môžete aj vy? Vedzte, že každý kúsok, ktorý na seba dáte, vás zaobalí do krásy, jedinečnosti a v neposlednom rade aj do veselosti, ktorej budete mať na rozdávanie. Zadovážte si aj vy outfit, ktorý vás zodvihne zo stoličky!