Zamilujte sa do vašich (ne)dokonalých kriviek

Zamilujte sa do vašich (ne)dokonalých kriviek – 5 outfitov, ktoré vám vdýchnu obrovské sebavedomie

Aj keď nemáte ideálne miery, nič nie je stratené. Nie každá z nás môže byť štíhla, s osím pásom a tip-top postavičkou. To však neznamená, že práve tieto atribúty sú svedectvom krásy. Zamilujte sa do seba a objavte svoje nové JA. Je v poriadku, že sa vymykáte „normálu“. K vašej nespornej kráse vám nepochybne dopomôžu štýlové kúsky, ktoré vám hneď teraz predstavíme.

Na tomto krásnom svete žije toľko žien, ktoré zvádzajú dennodenné boje so svojou váhou. Od okolia si dajú nadiktovať, ako by mali vyzerať, koľko by mali vážiť, čo si môžu a nemôžu obliecť... Je na čase prestať bojovať s veternými mlynmi a zamilovať sa do seba.

Áno, naše drahé moletky, milujte sa. Vedzte, že len vtedy váš život naberie ten správny smer. Vaše telo v sebe skrýva toľko krás. Každá ryha, každá vráska, stria, či jazva tvorí vaše JEDINEČNÉ JA.

Ľudia často hovoria o zdravom tele, ale málokedy o zdravej mysli. Ak sa človek dokáže cítiť dobre len vtedy, ak je štíhly, vedzte, že to zďaleka nie je zdravé pre jeho myseľ.

Po svete behá nespočetné množstvo žien, ktoré urobia aj nemožné pre to, aby dosiahli dokonalé telo. Avšak tým najvýraznejším prvkom zo všetkých týchto „pretekov“ je rozvíjať realistické a zdravé myslenie týkajúce sa vašich tiel. Máte to zmáknuté? Veríme, že áno.

Aj keď to znie ako klišé, ale dajte si na tom záležať – RAZ A NAVŽDY SKONCUJTE s porovnávaním svojho tela s ostatnými. Pracujte len a len s tým, čo máte. Nájdite na vašich krivkách presne to, čo sa vám na nich páči, a prijmite to.

Zvoľte si oblečenie, ktoré vás ukáže v tom najkrajšom svetle. To predsa chce každá z nás, no nie? Keď si nájdete kúsok, ktorý sa vám perfektne hodí, alebo akoby bol vyrobený pre vás, všetky vaše negatívne problémy týkajúce sa vašej váhy poletia von oknom.

Cítiť sa sexy a sebavedomo môžete vo výraznej červenej Eleonora koženke. Ešte stále si myslíte, že moletka nedokáže byť sexy? Omyl!

 

16

 

Zahaľte svoje vnady do tajomných a rafinovaných čiernych šiat Levita, ktoré z vás urobia sebavedomú a hrdú ženu. Je tu leto, obdobie, kedy aj čierna farba potrebuje tak trochu nakopnúť. A práve takýmto „nakopávačom“ vášho štýlu sa môže stať Kissy tunika s farebnými písmenkami – veselý odev, ktorý vám vykúzli úsmev na perách.

 

 

Farebná tunika pre moletky
Farebná tunika pre moletky

 

 

Ešte stále sa vám máli? Tunika Hella v pink farbe je tým pravým orechovým presne pre tie plnoštíhle dámy, ktoré sa neboja výziev. Ak chcete v sebe prebudiť dievčenskosť a jemnosť, vaše oči potešia kvetinkové šaty Bia.

 

 

Farebná tunika pre moletky
Farebná tunika pre moletky

 

 

Zapamätajte si, že móda nie je výhradne len o určovaní pravidiel a stavaní prekážok, ale o slobode. Vyberte si u nás kúsok, ktorý vás očarí a nalaďte sa spolu s nami na vlnu slobody.