Očarujúce šaty pre moletky, ktoré vás dokonale pripravia na leto

Očarujúce šaty pre moletky, ktoré vás dokonale pripravia na leto

 

Romantické letné šaty sú povinnou výbavou každej ženy. Dodajú vám sebavedomie, nezameniteľnú iskru a podčiarknu vašu ženskosť. Pozrite sa, milé bacuľky, na výber tých najkrajších letných šiat, ktoré už čoskoro môžu byť vaše.

Leto je obdobie, ktoré miluje vari každý. Je to najmä kvôli teplému slniečku a pozitívnej nálade, ktorú nám počas horúcich dní dodáva. K slnkom zaliatym dňom neodmysliteľne patria šaty. Kvalitné materiály, vzdušnosť  a praktickosť sú jednými z mnohých atribútov, na ktoré si vy, drahé žienky, dozaista potrpíte.


Ak sa chcete zahaliť do horúcich letných farieb, skvelou voľbou sú červené šaty Andelin. Tento farebný kúsok sa skladá z troch farieb – červená, čierna a biela. Nemusíte sa obávať tejto farebnej kombinácie, keďže práve čierna farba zahalí partie, ktoré sú pre mnohé bacuľky problematické – bruško a boky.

  

dd

 

 

Šikovný strih týchto šiat si určite podmaní a vďaka ich rafinovanosti skryjete každý nedostatok. Už aj vás to láka vložiť si ich do nákupného košíka? Hor sa na nákupy, aby vám horúci hit tohto leta neuchmatla iná nákupná maniačka.


V prípade, že máte radšej klasiku, tak si tiež prídete na svoje. Čierne šaty Fortuna s krátkym rukávom a strihom tvaru V z vás spravia divu na počkanie. Decentný kúsok vám vytvaruje tvary bohyne a zakrátko zabudnete na všetky svoje nedostatky. Stihli ste sa do nich zamilovať? Musíte uznať, že tieto šaty sú trefou do čierneho. A to doslova!

  

dd

 

 

A teraz trochu odbočíme a povenujeme sa tunikám. Pretože aj tie vám môžu poslúžiť ako obdoba šiat. Avšak kvôli kratšiemu strihu sú na rozhraní predĺženého trička a šiat. Očarí vás extravagantná tunika Kissy v pink prevedení či modrá tunika Inez? Ktorá bude vašou vyvolenou? Finálny rozstrel necháme na vás (a možno si uchmatnete obe ????).

 

 

dd
dd