Chýba Vám zo šatníka niečo ?

3 dôvody, prečo by v šatníku žiadnej moletky nemal chýbať tento letný kúsok

 

Či už šaty, tuniky, sukne, alebo topy, aj šatník pre moletky môže byť rôznorodý. A hlavne farebný. Stále váhate nad tým, či sú farebné tričká alebo tričká s odhalenými plecami pre vás vhodné? Presvedčíme vás o tom, že sú. A možno začnete ľutovať, že ste si svoj šatník „nevyzdobili“ farbami už skôr.

Prinášame vám pestrú nádielku leta v plnej paráde. Tentokrát môžete žiariť v štýlových a farebných tričkách rôznych strihov, ktoré z vás vykúzlia módnu divu na počkanie. Jednými z hlavných dôvodov, prečo by vo vašom šatníku nemali chýbať extravagantné farebné tričká, ktoré hýria farbami, sú:

 

  • stačí, ak ozvláštnite svoj outfit čo i len jedným farebným detailom a pozitívna nálada je na svete,
  • dokážete, že hoci ste moletka, nebojíte sa vystúpiť zo svojho tieňa a ukázať sa vo veselých outfitoch,
  • predviete sa v plnej kráse a zahodíte strach z toho, že sa bojíte atypických strihov a extravagantnejších vzorov.

 

Na ceste k dokonalosti a vášmu novému JA, vám dopomôžu jedinečné letné tričká, ktoré si zaslúžia nálepku originality. Pozrite sa na ne spoločne s nami. Letným „must have“ kúskom tohto leta je modré tričko Ariella. Ohúri vás áčkovým strihom, a preto dôvtipne zakryje všetky nedokonalosti v oblasti bokov a bruška. Krásnym doplnkom horúceho leta je aj červeno-modré tričko Andi.

 

 

dd
dd

 

 

Skutočným skvostom, z ktorého sála nežnosť i nevinnosť je tričko Débora v mätovej farbe. Vedzte, že v momente, ako si ho na seba dáte, čaká vás záplava komplimentov. Farebná potlač tvorí príjemný kontrast oproti jemnej mätovej farbe, a preto by ste nemali váhať ani sekundu.

 

 

dd

 

 

Ak sa vám stále máli a priam bažíte po výrazných a zároveň štýlových tričkách, ktoré sa stanú vašimi vernými spoločníkmi, máme pre vás pripavenú ďalšiu pastvu pre oči. Tou je tričko Saira UV pink a nestratíte sa ani v bielom tričku Raimi. Pre obe tieto štýlovky sú typické vlastnosti, akými sú ženskosť, ležérnosť a mierna dávka extravagancie.

 

 

dd
dd

 

 

Do ktorého trička ste sa zamilovali vy? Ešte väčší výber štýlových outfitov, ktoré si vás podmania, nájdete na našom e-shope.