Náhrada namiesto letných šiat ?

Poznáte skvelú náhradu letných šiat?

Rozmaznávajte vaše krivky vďaka plus-size tunikám Horúce letné dni sú v plnom prúde a práve teraz je najvhodnejšie obdobie na to, aby ste z vášho šatníka vytiahli odvážnejšie kúsky. Bojíte sa zaodieť do romantických letných šiat? Skvelým kompromisom môžu byť plus-size tuniky, v ktorých sa budete cítiť ako víla. O tunike môžeme s pokojom povedať, že ide o priam dokonalú alternatívu šiat. Ak ste moletka a ešte stále ste sa neodvážili odieť sa do šiat, teraz máte skvelú možnosť. Tunika je pre vás tým pravým orechovým. Neveríte? Presvedčte sa spoločne s nami. V našom e-shope nájdete širokú škálu farebných, zaujímavých a skutočne neprehliadnuteľných tuník. Sú perfektným módnym doplnkom a môžete ich doladiť k vaším obľúbeným jeansom, legínam, alebo si ich môžete na seba navliecť ako samostatný kúsok. Hoci na prvý pohľad pôsobia ako šaty či predĺžené/oversize tričko, dokonale ukryjú každý nedostatok, ktorý trápi vašu postavu.

 

Rady vytŕčate z davu? Presne pre vás tu máme zaujímavú tuniku Merlin v červenej farbe alebo žltú tuniku Frida. Obidve sú „vybavené“ vskutku extravagantnou potlačou Mickey Mouse-a. Vďaka tomuto hravému detailu máte postarané o to, že budete módnou kráľovnou.

 

 

dd
dd

 

 

 

Nemenej zaujímavými kúskami sú farebná tunika Mona alebo Mino lososová tunika, ktoré nemajú ďaleko od šiat. Sme presvedčení o tom, že tieto výrazné kúsky vás očaria natoľko, že z nich nespustíte oči.

 

 

dd
dd

 

 

 

Ak preferujete konzervatívnejšiu módu, tak aj na vás čakajú módne outfity. Čo poviete na tuniku Henrietta v červenej farbeBlaži tuniku v ekru prevedení?

 

 

dd
dd

 

 

 

Ktorý z týchto unikátov si podmanil vaše srdce? Ponáhľajte sa, pretože leto a tuniky k sebe neodmysliteľne patria. A vy musíte žiariť.