Moletky milujúce cvičenie

Fit moletky milujúce cvičenie: Pozrite sa na prehliadku tých najinšpiratívnejších baculiek

 

Pokiaľ ide o tému cvičenia a zdravia baculiek, väčšina tvrdí, že sú to dva nezlúčiteľné protipóly. Existuje nespočetné množstvo ľudí, ktorí veria, že moletky sú lenivé, celý deň len jedia a nemajú motiváciu žiť zdravým životným štýlom. To však nie je pravda!

V nasledujúcich riadkoch vás o tom s radosťou presvedčíme.

Poznáte to. Občas vyjdete na ulicu, dáte si priľahlé oblečenie alebo, ak ste nebodaj známou osobnosťou a odprezentujete vaše krivky na internete, pohroma je na svete. Vždy sa nájdu ľudia, ktorí vás budú posudzovať  aj napriek tomu, že vás nepoznajú.

To, že moletky milujú svoje telo, prípadne vznikajú iniciatívy, ktoré im vyjadrujú podporu neznamená, že propagujú obezitu.

Stáva, že ľudia vás obdivujú za to, aké ste, no zároveň vám nepriamo naznačia, že vyzeráte nezdravo.

  

Prečo?

Aj vy si kladiete otázku, ako títo ľudia môžu vedieť niečo o vašom zdraví? Stará známa pravda vraví - Neposudzuj knihu podľa jej obalu.

Pretože nik nevie, prečo ste sa ocitli práve v takejto situácii, v akej ste.

Vy ste sami sebou tou najväčšou oporou. Podporujete presne to, aby sa ženy cítili pohodlne a sebavedomo. Aj vy ste určite ženou, ktorá pri pohľade do zrkadla nie je znechutená.

Toto sú presne tie dámy, ktoré chcú byť neprehliadnuteľné a rešpektované bez ohľadu na ich váhu. Každá bacuľka si zaslúži užívať si okamihy, počas ktorých sa cíti krásne a sebavedomo vo ​​svojom tele.

A čo je na tom to najlepšie? Že aj vy, drahé bacuľky, môžete navštevovať telocvičňu, cvičiť jógu a športovať rovnako ako všetci ostatní.

Chcete, aby sme vás ešte viac nakopli?

Mnoho moletiek praktizuje jógu, sú také ohybné, že dokážu vykonať všetky polohy, ktoré sú späté s týmto cvičením. Možno sa pýtate, kde nájdete tieto dámy a inšpirujete sa...  Stačí, ak zájdete na Instagram, zadáte si do vyhľadávacieho poľa hashtag #sizedoesntmatter a naskytne sa vám pohľad na vskutku inšpiratívne ženy kyprejších tvarov. Nuž, sledujte, ako im to ide. Inšpirovali aj vás?

 

 

dd
dd

 

 

Stále sa vám máli a potrebujete nakopnúť ešte viac a získať obrovské sebavedomie?

Neprepásnite skvelú šancu na to, aby ste práve teraz raz a navždy zmenili postoj k svojmu životu... Čítajte ďalej.

Môžete mať kyprejšie tvary a zároveň byť zdravé?

Možno poznáte Dr. Linda Bacon, PhD., ktorá je autorkou knihy “Healthy at Every Size”. Tá povedala, že môžete mať akékoľvek tvary a byť zdravá ako rybička. Odborníčka sa na adresu baculiek vyjadrila nasledovne: „Ak si tučná, ale fit – znamená to, že môžeš byť aktívna 20 až 30 minút - môžeš žiť dlhšie ako ľudia, ktorí sú chudí bez akýchkoľvek kriviek. Ak jete kvalitnú stravu a cvičíte, budete pravdepodobne zdravé, bez ohľadu na to, čo hovorí spoločnosť.

Svet predsa musí pochopiť, že bacuľky nie sú len vrecom zemiakov. Ste predovšetkým krásne ženy, ktoré sa starajú o vlastné zdravie. Pretože práve vy sa môžete pýšiť zdravými krivkami.