Sexy bacuľky z Instagramu

Sexy bacuľky z Instagramu, ktoré vás naučia, ako milovať svoje telo

Nezáleží na tom, či máte plnšie tvary alebo ste štíhla, sociálne siete otvorili dvere širokému spektru príležitostí. Najmä Instagram, ktorý dáva ľuďom slobodu zaoberať sa aj problematikou žien plnších tvarov.

Dozaista ste si všimli, že s rozmachom sociálnych sietí, získava láska k svojmu telu, ktoré nemusí spĺňať kritériá dokonalosti, obrovskú popularitu a, našťastie, sa mnoho známych tvarí rozhodlo využiť svoj status na upútanie pozornosti a podporu myšlienky začlenenia prirodzenej krásy do všetkých sfér života.

A práve preto môžeme sledovať prudký nárast mnohých úžasných influenceriek veľkosti plus, ktoré ukazujú svetu, že krivky sú sexy a nie je potrebné sa za ne hanbiť.

Tieto dámy, ktoré napĺňajú svoje účty na sociálnych kanáloch stovkami inšpiratívnych záberov a pomáhajú transformovať postoj, akým sa pozeráte na vaše telá.

Vďaka tejto novej vlne ovplyvňovateliek aj svetoznáme značky využívajú príležitosť pracovať s niektorými z najkrajších žien z radov baculiek a vo svojich reklamných kampaniach už viac neuvádzajú supermodelky, ktoré sa hrdia vychudnutými telami.

Kto sú tieto vplyvné ženy? Predstavujeme vám tri populárne influencerky – moletky, ktorých posolstvo je jasné – nehanbiť sa za vlastné telo a cítiť sa krásne a jedinečne.