Nebojte sa obliecť si farby!

Hravá móda, ktorá očarí moletky: Vďaka týmto kúskom sa už nebudete báť farieb

Ak príde na otázku módy, každá žena spozornie. Je úplne jedno, či ide o štíhle alebo plnoštíhle dámy. Každej žene predsa záleží na zovňajšku. Avšak, ak prídu na rad moletky, začne sa búrlivá diskusia. Najčastejšie sa dámy plnších tvarov zahalia do „zoštíhľujúcej“ čiernej. A to je chyba!

Hoci netvrdíme, že čierna farba nie je sexy, prečo by ste ju vy, ako moletka, mali nosiť takmer v jednom kuse? My vás presvedčíme o opaku a dokážeme, že farby pristanú aj dámam kyprejších tvarov.

Hor sa na strastiplnú cestu, ktorá vám ukáže, že farieb sa netreba báť. Ba čo viac, po čase si ich dozaista zamilujete. Bersy je tým najideálnejším miestom na nákupom, ktorému neodolá žiadna z vás.

Pozdáva sa vám táto štýlová kockovaná košeľa? Alebo ulahodila vášmu oku táto orange tunika, ktorá vás doslova rozžiari? Stačí si vybrať... Fantázii sa medze nekladú.

 

Tuninka pre moletky
Tuninka pre moletky

 

Pre každú moletku je veľmi podstatným prvkom dĺžka modelu a aj samotný strih oblečenia. Práve druhá menovaná „veličina“ zohráva kľúčovú rolu, a preto uprednostnite odev, ktorý je skutočne kvalitný.

Patríte aj vy k ženám plnších tvarov? Potom nám dáte za pravdu, že v rámci skupiny moletných dám existuje nejeden rozdiel v postave a tým pádom môže byť občas problematické nájsť adekvátnu konfekčnú veľkosť.

Najviac smerodajnými údajmi pri výbere vhodného oblečenia pre moletky sú:

  • tvar postavy,
  • proporcie výšky a šírky.

Práve vďaka týmto dvom bodom dosiahnete úspech. A razom sa z vás stane módna ikona.

Ale teraz prejdeme k samotnému jadru. K farbám. Nebojte sa farieb, pretože tie si odteraz budete vyberať podľa farby očí, vlasov a aj odtieňa vašej pokožky, nie podľa tvaru vašej postavy.

                                                                                   

 

Tuninka pre moletky

Strach zahoďte za hlavu a siahnite po vzoroch. Zmyselná čipka, kvetinkové šaty a vzory, štýlové šaty, roztomilé pink tuniky a mnohé iné doplnky, ktoré podčiarknu vašu ženskosť. Vedzte, že budete nepriehliadnuteľná. Zabudnite na predsudky a navlečte svoje telo do farieb. Naučte sa hrať s farbami a dokonale ukryť svoje nedostatky.

 

 

 

Leto je tým najkrajším obdobím v roku, a preto zažiarte. A nielen počas leta.

Teraz, na úplný záver, vám prinesieme zopár dobrých rád, vďaka ktorým zabodujete:

  • ak ste nízka, vyhnite sa sukniam až po zem,
  • v prípade, že ste vysoká, nič nepokazíte, ak sa navlečiete do nohavíc zvonového strihu. A viete prečo? Úžasne vás zoštíhlia,
  • ak máte problémy s bruškom, schovajte ho dlhým tričkom.
  • sú vašou problematickou časťou ruky? Ak sú v ramenách širšie, schovajte ich krátkym rukávom. Vyhnite sa tričkám na ramienka.