Pohodlne – karanténne

 

Dámy, ruku na srdce. Koľko z nás si na pracovné telefonáty, pri ktorých máme zapnutú kameru, prezlieka spodný odev?

Niektoré z nás si prezlečú tepláky, tie pohodlnejšie to zvládajú v pyžame. J Posledné dni, týždne i mesiace sa nesú v znamení homeofficu, preto sa pozrime, čo pohodlné sa dá nájsť na našom e-shope. Predstavujeme vám TOP 3 ležérneho oblečenia pre bacuľky.

 

Ako prvé vyberáme Fabrícia legíny, dostupné v čiernej a modrej farbe, vo veľkostiach od L až 5XL.

Preto veríme, že prídeme na chuť všetkým moletkám.

 

21074

 

Druhým kúskom, ktorý sa oplatí mať vo svojom šatníku, je predlžená mikina Lenora, ktorá je na zips a má kapucňu.

Za veľké plus tohto vrchného odevu, považujeme jej predlženú časť, ktorá dostatočne zakrýva kríže, a preto si môžete byť isté, že aj počas práce pri otvorenom okne, ostanete bez PN. Túto mikinu ponúkame v štyroch farebných variantoch, a to čierno-žltej, čierno-červenej, čierno-bielej a modro-púdrovej.

 

20657

 

Absolútnym favoritom našej TOP 3, je čierna tepláková súprava Ivett. Je dostupná vo veľkostiach 44-52 a rafinovaným doplnkom tejto súpravy sú zeleno-červené pruhy. Dovolíme si tvrdiť, že táto mikina je nielen zaujímavá svojou farebnou kombináciou ale je aj „prudko fotogenická“ pre sociálne siete a pracovné hovory. S odôvodnením, že homeoffice je odôvodnený od slova home a doma sa cítime všetky pohodlnie, no nie?

 

21158

 

Z pohodlia domova si vyberte štýlový kúsok, zašlite nám objednávku, my vám ju v rukavičkách zabalíme a potom už len očakávame vaše fotografie na facebooku.

 

Ostaňte zdravé!